Van 2023 naar 2024: een nieuw jaar vol vertrouwen

22-01-2024

Het nieuwe jaar is begonnen, met goede voornemens als doel en de ervaringen van afgelopen jaar nog vers in het geheugen kijken ook wij graag terug op een jaar waarin we veel mensen hebben geholpen hun dromen te verwezenlijken en een nieuwe uitdaging te vinden op de arbeidsmarkt. Wat nemen we mee naar volgend jaar en hoe sluiten onze doelen aan op jouw goede voornemens?

Scientia potentia est

Oftewel, kennis is macht, is een uitspraak die op veel facetten van het leven van toepassing is. De data die onze Career Specialists verwerken, brengen de kansen op jouw nieuwe uitdagingen dichterbij. Deze dataverwerking is een belangrijk proces dat we door middel van het toepassen van slimme technieken nog beter en sneller maken, uiteindelijk allemaal in het belang van de werkzoekende. Naast dat wij dus zeer techniekvaardig zijn, zijn we vooral data-gedreven, want juist uit het inzetten van deze data komt de kracht.

Met de nieuwste technieken zoals Artificial Intelligence hebben we een sterk hulpmiddel in handen waarmee we nog harder voor jou aan de slag gaan. Dat neemt niet weg dat onze mensen nog altijd de hoeksteen van onze inzet zijn, want naast dat we ons door de data laten leiden, staat de persoon nog altijd vooraan.

De persoon staat voorop.

Onze Career Specialists nemen de tijd voor jou als kandidaat en gaan voor jouw dromen aan de slag. Dat was vorig jaar al zo en dat gaat komend jaar niet veranderen; echter, zal het de komende periode nog belangrijker worden om niet alleen de juiste match te vinden, maar ook jouw dromen te ontrafelen zodat we die samen werkelijkheid maken.

Ook in het nieuwe jaar is het nog belangrijker dat personen betrokken blijven, ook als ze (nog) niet op zoek zijn naar een nieuwe baan. Inschrijven bij Balans kan altijd en is natuurlijk vrijblijvend, maar het kan wel leiden tot een nieuwe mogelijkheden. Niet alleen omdat je de meest recente en relevante vacatures voorbij ziet komen, maar ook omdat een gesprek met onze experts zal aanzetten tot nadenken. Komt jouw potentie misschien op een andere plek beter tot zijn recht of is jouw huidige functie wel uitdagend genoeg?

Nieuw jaar, zelfde vertrouwen.

Met het nieuwe jaar gaan wij met hetzelfde vertrouwen weer aan de slag voor jou, maar hopen we vooral dat jij vertrouwen hebt in onze expertise en ons aan het werk zet. Of je nu helemaal klaar bent om een overstap te maken of nog aan het twijfelen bent, wij helpen jou ook dit jaar weer. Schrijf je in op onze website of neem contact op met onze experts, dan maken we de eerste droom van dit jaar al werkelijkheid.

Terug naar het overzicht